TM piston cekung 125cc kumplit Di Carmine kalayan palapis balap TM piston cekung 125cc kumplit Di Carmine kalayan palapis balap balap mora Piston kumplit 125cm Di Carmine kalayan palapis balap pikeun ruang pembakaran Di Carmine M3 / M9 Piston kumplit - nganggo makuta piston jero (recon, ring piston khusus 0,8mm, pin piston, circlips) Beurat: 126g Didamel di Itali Piston éta sacara kualitatif sareng visual geulis Fitur khusus. Kinerjaanana sampurna pikeun panggunaan balap. Mibanda makuta piston recessed (cekung), anu nawiskeun kaluaran kakuatan anu saé pisan khususna di tengah dugi ka rentang kecepatan luhur. Éta kedah didorong ku ruang pembakaran M9 kalayan band quetch datar sareng anjeun tiasa ékspérimén pisan. Éta tahan pisan pikeun detonasi sareng deringan. Kusabab palapis disolite molibdenum na sareng liang pelumasan, gesekan sahingga kinerja naék. Gesekan antara témbok silinder sareng piston diréduksi sahenteuna ku palapis sareng cincin piston 0,8mm sareng piston ogé ngagaduhan sipat darurat. Salawasna pilih hiji ukuran piston langkung ageung! Jam 53,93, 53,94 dianggo!

TM piston cekung 125cc kumplit Di Carmine kalayan palapis balap

€ 113,50
Aya sasayogian.
  • PANAHAMUKAN DI 1-4 DARI

  • 100% Kualitas

  • BAYARAN KAYU

Piston kumplit 125cm Di Carmine kalayan palapis balap

  • pikeun kamar pembakaran Di Carmine M3 / M9 
  • Piston kumplit - sareng makuta piston recessed jero (piston, ring piston khusus 0,8mm, pin piston, circlips)
  • Gewicht: 126g
  • Made in Itali

Piston sacara kualitatif sareng ogé sacara optik mangrupikeun fitur khusus. Kinerjaanana sampurna pikeun balap. Mibanda makuta piston reses (cekung), anu nawiskeun kaluaran kakuatan anu saé pisan khususna di tengah dugi ka jarak luhur. Éta kedah sumping sareng Kamar pembakaran M9 tahan pisan ka detonasi sareng ringing. Lapisan disolite molibdenum na liang pelinciran ningkatkeun gesekan sahingga kinerja. Gesekan antara témbok silinder sareng piston disababkeun ku lapisan sareng cincin piston 0,8mm diréduksi jadi minimal sareng piston ogé ngagaduhan sipat ngaji darurat.

Salawasna pilih hiji ukuran piston langkung ageung! Jam 53,93, 53,94 dianggo!

Piston kumplit 125cm Di Carmine kalayan palapis balap

  • pikeun kamar pembakaran Di Carmine M3 / M9 
  • Piston kumplit - sareng makuta piston recessed jero (piston, ring piston khusus 0,8mm, pin piston, circlips)
  • Gewicht: 126g
  • Made in Itali

Piston sacara kualitatif sareng ogé sacara optik mangrupikeun fitur khusus. Kinerjaanana sampurna pikeun balap. Mibanda makuta piston reses (cekung), anu nawiskeun kaluaran kakuatan anu saé pisan khususna di tengah dugi ka jarak luhur. Éta kedah sumping sareng Kamar pembakaran M9 tahan pisan ka detonasi sareng ringing. Lapisan disolite molibdenum na liang pelinciran ningkatkeun gesekan sahingga kinerja. Gesekan antara témbok silinder sareng piston disababkeun ku lapisan sareng cincin piston 0,8mm diréduksi jadi minimal sareng piston ogé ngagaduhan sipat ngaji darurat.

Salawasna pilih hiji ukuran piston langkung ageung! Jam 53,93, 53,94 dianggo!

Kami ngagantelkeun pentingna pikeun pangiriman gancang panggancangna barang-barang dina kaayaan anu sampurna. Kusabab ieu, urang ngan ukur ngandelkeun pangiriman ka jasa pangiriman anu dipercaya. Kami narékahan pikeun ngajaga waktu pangiriman gancang-gancang, umumna dina sababaraha dinten, waktos pangiriman dijamin hanjakalna teu mungkin kusabab sababaraha faktor.


Biaya pengiriman Jerman:

ti 200,00 EUR Pengiriman barang gratis kecuali pigura, sasis, motor, lengkep sareng kiriman anu kedah dikirim salaku barang anu hébat. Motors, chassis sareng kart lengkep kedah dibayar sateuacanna atanapi PayPal. Meuli dina akun sanés tiasa dilebetkeun. Nalika booking, 50% tina harga mésér kedah dibayar.

6,99 EUR dugi ka 30kg sateuacanna

Biaya pengiriman pikeun nagara-nagara ieu: EUR 22,00 ka 30kg sateuacanna, Paypal: (Bélgia, Bulgaria, Denmark, Estonia, Finland, Perancis, Yunani, Irlandia, Italia, Kroasia, Latvia, Lituania, Luksemburg, Malta, Belanda, Austria, Polandia , Portugal, Romania, Swédia, Slowakia, Slovenia, Spanyol, Républik Céko, Hungaria, Inggris, Siprus)

Waragad pengiriman pikeun nagara-nagara ieu 39,00 EUR dugi ka 30kg plus kertas pabean: Albania, Andorra, Armenia, Azerbaijan, Bosnia & Herzegovina, Georgia, Islandia, Kazakhstan, Kosovo, Liechtenstein, Makédonia, Moldova, Monaco, Montenegro, Norwegia, Rusia, San Marino , Swiss, Sérbia, Turki, Républik Turki, Siprus Kalér, Ukraina, Bélarus, Kota Vatikan, Kapuloan Faroe, Guernsey, Pulo Man, Jersey


Kami nampi padika pembayaran di handap ieu: Pembayaran sateuacanna, kas pengiriman, PayPal, VISA, VISA Electron, Giropay, MasterCard, American Express, Diners Club International, SWIFT, Check

AYEUNA Anyar: mapay akun!

Mesen gampang dina akun sareng mayar ngan upami anjeun nampi barang. Urang ngolah pameseran kana akun via PayPal. Nalika ngagaleuh ku invoice, jumlahna tiasa diperyogikeun salami 14 dinten nampi invoice. Invoice bakal dikaluarkeun nalika ngirim.

kaunggulan:

- Mimitina barang, teras artos - panyalindungan ngalawan barang anu goréng sareng anu henteu ditangtukeun
- Perlindungan data - Perlindungan 100% ngalawan nyalahgunakeun akun atanapi data kartu kiridit
- Resi langkung gancang barang - Henteu aya waktos nungguan transaksi