TM KZ Light Racing Performance clutch kit 2 - Kevlar TM KZ Light Racing Performance clutch kit 2 - Kevlar balap mora Kéngingkeun kaunggulan kinerja tibatan supir sanés anu nganggo kit kopling performa tinggi khusus ieu! Ngaronjat performa tina 0,5 HP janten 0,75 HP Langkung gancang réspon 60% kirang beurat Koefisien gesekan stabil pisan Paké sareng cimata Rendah-geter Ngajaga keranjang kopling Tahan korosi 100% Lingkup daur ulang: 5x Balap Lampu Kinerja cakram cakram + 4 / 5x kopling spacer cakram Bahan: Bahan komposit Kevlar komposit matrix logam (organically bertulang)

TM KZ Light Racing Performance clutch kit 2 - Kevlar

€ 389,50
Aya sasayogian.
  • PANAHAMUKAN DI 1-4 DARI

  • 100% Kualitas

  • BAYARAN KAYU

Kéngingkeun kaunggulan prestasi pikeun para supir sanés anu nganggo kit klac-kinerja tinggi khusus ieu!
  • Ngaronjatkeun pagelaran tina 0,5 HP dugi ka 0,75 HP
  • Tanggapan throttle langkung gancang
  • 60% kurang beurat
  • Koefisien gesek pisan
  • Sakedik nganggo
  • Geter gratis
  • Ngajagaan karanjang gantung 
  • Korosi tahan
  • Daur ulang 100%
  • Scope of delivery: 5x Light Racing Performance clutch disc + 4 / spacer clutch 5x XNUMXx
  • Bahan: komposit Kevlar / komposit matriks logam (dikuatkeun sacara organik)
Kéngingkeun kaunggulan prestasi pikeun para supir sanés anu nganggo kit klac-kinerja tinggi khusus ieu!
  • Ngaronjatkeun pagelaran tina 0,5 HP dugi ka 0,75 HP
  • Tanggapan throttle langkung gancang
  • 60% kurang beurat
  • Koefisien gesek pisan
  • Sakedik nganggo
  • Geter gratis
  • Ngajagaan karanjang gantung 
  • Korosi tahan
  • Daur ulang 100%
  • Scope of delivery: 5x Light Racing Performance clutch disc + 4 / spacer clutch 5x XNUMXx
  • Bahan: komposit Kevlar / komposit matriks logam (dikuatkeun sacara organik)

Kami ngagantelkeun pentingna pikeun pangiriman gancang panggancangna barang-barang dina kaayaan anu sampurna. Kusabab ieu, urang ngan ukur ngandelkeun pangiriman ka jasa pangiriman anu dipercaya. Kami narékahan pikeun ngajaga waktu pangiriman gancang-gancang, umumna dina sababaraha dinten, waktos pangiriman dijamin hanjakalna teu mungkin kusabab sababaraha faktor.


Biaya pengiriman Jerman:

ti 200,00 EUR Pengiriman barang gratis kecuali pigura, sasis, motor, lengkep sareng kiriman anu kedah dikirim salaku barang anu hébat. Motors, chassis sareng kart lengkep kedah dibayar sateuacanna atanapi PayPal. Meuli dina akun sanés tiasa dilebetkeun. Nalika booking, 50% tina harga mésér kedah dibayar.

6,99 EUR dugi ka 30kg sateuacanna

Biaya pengiriman pikeun nagara-nagara ieu: EUR 22,00 ka 30kg sateuacanna, Paypal: (Bélgia, Bulgaria, Denmark, Estonia, Finland, Perancis, Yunani, Irlandia, Italia, Kroasia, Latvia, Lituania, Luksemburg, Malta, Belanda, Austria, Polandia , Portugal, Romania, Swédia, Slowakia, Slovenia, Spanyol, Républik Céko, Hungaria, Inggris, Siprus)

Waragad pengiriman pikeun nagara-nagara ieu 39,00 EUR dugi ka 30kg plus kertas pabean: Albania, Andorra, Armenia, Azerbaijan, Bosnia & Herzegovina, Georgia, Islandia, Kazakhstan, Kosovo, Liechtenstein, Makédonia, Moldova, Monaco, Montenegro, Norwegia, Rusia, San Marino , Swiss, Sérbia, Turki, Républik Turki, Siprus Kalér, Ukraina, Bélarus, Kota Vatikan, Kapuloan Faroe, Guernsey, Pulo Man, Jersey


Kami nampi padika pembayaran di handap ieu: Pembayaran sateuacanna, kas pengiriman, PayPal, VISA, VISA Electron, Giropay, MasterCard, American Express, Diners Club International, SWIFT, Check

AYEUNA Anyar: mapay akun!

Mesen gampang dina akun sareng mayar ngan upami anjeun nampi barang. Urang ngolah pameseran kana akun via PayPal. Nalika ngagaleuh ku invoice, jumlahna tiasa diperyogikeun salami 14 dinten nampi invoice. Invoice bakal dikaluarkeun nalika ngirim.

kaunggulan:

- Mimitina barang, teras artos - panyalindungan ngalawan barang anu goréng sareng anu henteu ditangtukeun
- Perlindungan data - Perlindungan 100% ngalawan nyalahgunakeun akun atanapi data kartu kiridit
- Resi langkung gancang barang - Henteu aya waktos nungguan transaksi