Catetan:

Kaca ieu diciptakeun dina basa Jerman. Téks légal di handap ieu otomatis ditarjamahkeun. Kami nampi moal aya tanggung jawab pikeun kasalahan terjemahan.

 

kaluaran

Wolfgang Mohr
Balap Mora
Burgherrenstrasse 8
52222 Stolberg
Jérman

Tel .: 01707517390
Email: info@mora-racing.de

Nomer idéntifikasi pajeg penjualan numutkeun § 27 a hukum pajak penjualan: DE239086954

Platform Komisi EU pikeun resolusi sengketa online: https://ec.europa.eu/odr

Kami henteu wajib atanapi daék milu dina prosedur padumukan sengketa sateuacan lembaga timbang timbang konsumen.

Jawab numutkeun § 55 Abs. 2 RStV:
Wolfgang Mohr, Burgherrenstrasse 8, 52222 Stolberg

 

 

kalaluasaan

1) informasi ngeunaan kempelan data pribadi jeung informasi kontak tina jalma jawab
1.1 Kami resep yén anjeun ngadatangan website kami sareng hatur nuhun pikeun kapentingan anjeun. Di handap ieu kami ngawartosan anjeun ngeunaan nanganan data pribadi anjeun nalika nganggo website kami. Data pribadi mangrupikeun data anu tiasa anjeun terang sacara pribadi.
1.2 jalmi anu tanggung jawab ngolah data dina situs wéb ieu sanés arti Peraturan Perlindungan Data Umum (GDPR) nyaéta Wolfgang Mohr, Burgherrenstraße 8, 52222 Stolberg, Jerman, Tel .: 01707517390, email: info@mora-racing.de. Jalma anu nanggungkeun ngolah data pribadi nyaéta jalmi alami atanapi sah anu nyalira atanapi babarengan sareng batur mutuskeun waé sareng cara ngolah data pribadi.
1.3 Kanggo alesan kaamanan sareng pikeun ngajagaan transfer data pribadi sareng eusi rahasia anu sanés (e.g. paréntah atanapi nanyakeun ka jelema anu tanggung jawab), wéb ieu nganggo SSL atanapi. Enkripsi TLS. Anjeun tiasa ngidentipikasi konéksi anu énkripsi ku senar "https: //" sareng simbol konci dina garis browser anjeun.

2) pendataan nalika ngadatangan situs urang
Dina pamakéan saukur informational sahiji ramatloka urang, jadi lamun teu ngadaptar atawa lamun heunteu nyadiakeun kami kalayan informasi nu urang kumpulkeun wungkul (disebut ". Server log") data sapertos dikirimkeun ku panyungsi anjeun pikeun server kami. Lamun didatangan ku ramatloka urang, urang ngumpulkeun data di handap anu téhnisna dipikabutuh pikeun kami pikeun némbongkeun Anjeun loka:
- Website kami dilongok
- Tanggal sareng waktos dina waktos aksés
- Jumlah data anu dikirim ku bait
- Sumber / rujukan ti mana anjeun sumping ka halaman
- Panyungsi Browser
- Sistem operasi anu dianggo
- Alamat IP anu dianggo (upami perlu: dina bentuk anonim)
Processing dilumangsungkeun luyu jeung Seni. 6 para. 1 hartina f DSGVO dumasar kana kapentingan sah urang di ngaronjatkeun kuatna sarta pungsionalitas ramatloka urang. A mindahkeun atawa pamakéan séjénna ngeunaan data teu butuh tempat. Urang cagar katuhu, kumaha oge, mun marios teh log server salajengna kedah ngaku bukti kongkrit ngeunaan pamakéan haram.

3) hosting
Hosting ngalangkungan Shopify
Kami nganggo sistem toko panyadia jasa Shopify International Limited, Bangunan di Victoria, lantai 2, 1-2 Haddington Road, Dublin 4, D04 XN32, Irlandia ("Shopify"), pikeun tujuan hosting sareng nampilkeun toko online dina dasar a Ngolah pikeun urang. Sadaya data anu dikumpulkeun dina situs wéb kami diolah dina server Shopify. Minangka bagian tina jasa Shopify anu kasebat, data ogé tiasa diolah salaku bagian tina pamrosésan langkung atas pikeun Shopify Inc., 150 Elgin St, Ottawa, ON K2P 1L4, Kanada, Shopify Data Processing (USA) Inc., Shopify Payments (USA) Inc. .or Shopify (AS) Inc. Dina acara data dikirimkeun ka Shopify Inc. di Kanada, kaputusan kasukupan Komisi Éropa ngajamin tingkat panangtayungan data anu luyu. Shopify Data Processing (USA) Inc., Shopify Payments (USA) Inc. sareng Shopify (USA) Inc. di Amérika Serikat disertakeun pikeun konvénsi panyalindungan data kami-Éropa "Privasi Shield", anu mastikeun patuh tingkat panyalindungan data anu berlaku di EU. dijamin.
Anjeun tiasa mendakan inpormasi langkung lengkep ngeunaan panyayuhan data Shopify di website di handap ieu: https://www.shopify.de/legal/datenschutz
Cara ngolah langkung seueur dina server anu sanés ti anu disebatkeun ku Shopify ukur tiasa lumangsung dina kerangka komunikasi anu di handap.

4) Jaringan pangiriman eusi
Fastly
Dina situs wéb kami nganggo Network Network Pangiriman ("CDN") anu disayogikeun tina panyadia jasa téknologi Fastly Inc., 475 Brannan St. # 300, San Francisco, CA 94107, AS ("Gancang"). Jaringan pengiriman eusi mangrupikeun jasa online anu dianggo pikeun nganteurkeun file média anu ageung (sapertos grafis, eusi halaman atanapi skrip) ngalangkungan jaringan panyebaran serantau anu nyambung liwat Internét. Pamakéan Jaringan Pangiriman Cepat Kandungan ngabantosan urang ngoptimalkeun kecepatan beban situs wéb.
Ngolah tempatna luyu sareng Art. 6 Para. f GDPR dumasar kana kapentingan sah kami pikeun sasadiaan anu aman sareng efisien, ogé ningkatkeun stabilitas sareng fungsionalitas wéb.
Gancang, dumasar di AS, disertifikasi pikeun perjanjian panyalindungan data AS-Éropa "Privasi Shield", anu ngajamin patuh tingkat panyalindungan data anu berlaku dina EU.
Pikeun inpo lengkep, tingali kawijakan privasi Fastly di: https://www.fastly.com/privacy

5) Cookies
Kanggo ngajantenkeun kunjungan ka situs wéb anu pikaresepeun sareng ngaktipkeun panggunaan fungsi-fungsi tertentu, kami nganggo anu disebut cookies dina sababaraha halaman. Ieu mangrupikeun file téks leutik anu disimpen dina alat anjeun. Sababaraha cookies anu kami pake dihapus saatos sési browser, nyaéta saatos nutup browser anjeun (anu disebut sesi sési). Cookies séjén tetep dina alat anjeun sareng ngantep anjeun ngenalkeun browser anjeun dina waktos anjeun sumping deui (anu disebut cookies pengkuh). Upami cookies ditetepkeun, aranjeunna ngempelkeun sareng ngolah inpormasi pangguna khusus, sapertos data browser sareng lokasi ogé nilai alamat IP, dugi ka masing-masing. Kuki pengkuh dihapus sacara otomatis saatos sababaraha waktu anu ditangtukeun, anu bénten-béda gumantung kana cookie. Durasi unggal panyimpenan cookie tiasa dipendakan dina tinjauan setélan cookie browser wéb anjeun.
Sababaraha cookies dipaké pikeun mempermudah prosés nyusun ku cara nyimpen setélan (e. G. Émut kana eusi karanjang balanja maya pikeun kunjungan engké ka situs wéb) Upami data pribadi ogé diolah ku cookies individu anu kami anggo, pamolahna dilaksanakeun saluyu sareng Art 6 1 Para. b GDPR boh pikeun nerapkeun kontrak, luyu sareng Art. 6 Para. a GDPR dina hal anu dibéré idin atanapi numutkeun Kasenian 1 Para. 6 lit. f GDPR pikeun ngajaga kapentingan sah kami dina fungsionalitas pangsaéna dina situs web ogé desain anu ramah sareng efektif tina kunjungan halaman.
Perhatikeun yén Anjeun tiasa nyetel panyungsi anjeun ku kituna anjeun informed ngeunaan pamakéan cookies jeung mutuskeun individual ngeunaan ditampa maranéhanana atawa ditampa cookies pikeun fungsi nu tangtu atawa ngaluarkeun umumna bisa. Unggal browser béda dina cara manehna manages setélan cookie. Ieu dijelaskeun dina menu Pitulung tina browser wae, anu ngécéskeun kumaha anjeun bisa ngarobah setelan cookie Anjeun. Ieu bisa kapanggih pikeun tiap browser dina tumbu di handap ieu:
Internet Explorer: https://support.microsoft.com/de-de/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies
Firefox: https://support.mozilla.org/de/kb/cookies-erlauben-und-ablehnen
Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=de&hlrm=en
Safari: https://support.apple.com/en-us/guide/safari/sfri11471/12.0/mac/10.14
Opera: https://help.opera.com/latest/web-preferences/#cookies
Perhatikeun yén lamun teu nampi cookies, pungsionalitas situs urang bisa jadi diwatesan.

6) kontak
6.1 Data pribadi dikumpulkeun nalika anjeun ngahubungan kami (e. G. Via alamat kontak atanapi email). Data mana anu dikumpulkeun dina hal bentuk kontak tiasa katingali tina bentuk kontak masing-masing. Data ieu disimpen sareng dianggo sacara éksklusif pikeun tujuan ngajawab pamundut anjeun atanapi pikeun ngahubungi anjeun sareng administrasi téknis anu aya hubunganana. Dasar pangolahan pikeun ngolah data ieu mangrupikeun kapentingan sah kami pikeun ngajawab pamundut anjeun saluyu sareng Seni 6 Para. f GDPR. Upami kontak anjeun dituju kana kacindekan tina kontrak, teras hukum tambahan pikeun ngolah nyaéta Art. 1 kanggo. b GDPR. Data anjeun bakal dipupus saatos pamundut anjeun parantos diolah. Ieu masalah upami éta tiasa disimpulkeun tina kaayaan hal anu prihatin parantos dibenerkeun sareng disayogikeun yén henteu aya syarat dipikabutuh berkanun.
6.2 bisnis WhatsApp
Kami nawiskeun sémah dina situs wéb kami tiasa ngahubungi kami via jasa warta WhatsApp ti WhatsApp Irlandia Limited, 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Irlandia. Pikeun ieu kami nganggo anu disebut "versi bisnis" tina WhatsApp.
Upami anjeun ngahubungi kami via WhatsApp ngeunaan transaksi khusus (sapertos pesen anu disimpen), urang simpen sareng nganggo nomer ponsel anjeun anu dianggo sareng WhatsApp sareng - upami disayogikeun - nami anjeun anu munggaran sareng terakhir saluyu sareng Seni 6 Para. b. GDPR pikeun ngolah sareng ngajawab pamundut anjeun. Dumasar dasar hukum anu sami, urang tiasa naroskeun anjeun via WhatsApp pikeun nyayogikeun data salajengna (nomer pesenan, nomer nasabah, alamat atanapi alamat email) ku kituna urang tiasa napelkeun panyebaran anjeun kana prosés anu spesifik.
Upami anjeun nganggo kontak WhatsApp kami pikeun pertanyaan umum (mis. Dina kisaran jasa, kasadiaan atanapi situs wéb), urang simpen sareng nganggo nomer ponsel anjeun anu dianggo sareng WhatsApp sareng - upami disayogikeun - nami anjeun anu munggaran sareng terakhir saluyu sareng Art. 6 Para. . f GDPR dumasar kana suku sah kami anu nyayogikeun kana inpormasi anu cekap sareng pas tina inpormasi anu dipénta.
Data anjeun ngan ukur tiasa dianggo pikeun ngajawab pamundut anjeun via WhatsApp. Panyingkepan ka pihak katilu henteu kajantenan.
Punten dicatet yén WhatsApp Business nampi aksés ka buku alamat alat sélulér anu kami paké kanggo tujuan ieu sareng sacara otomatis nransfer nomer telepon anu disimpen dina buku alamat ka server induk perusahaan Facebook Inc. di Amérika Serikat. Pikeun operasi akun bisnis WhatsApp urang, kami nganggo alat mobile, buku alamat anu ngan ukur nyimpen rincian kontak WhatsApp ti para pangguna anu ogé parantos ngahubungi kami via WhatsApp.
Ieu mastikeun yén unggal jalma anu data kontak WhatsApp disimpen dina buku alamat kami, parantos nganggo aplikasi dina perangkat na anu mimiti, ku nampi WhatsApp syarat-syarat pamakean dina ngirimkeun nomer telepon WhatsApp na tina buku alamat kontak chat na saluyu sareng Art. 6 para. 1 lit. hiji GDPR parantos satuju. Pangiriman data tina pangguna anu henteu nganggo WhatsApp sareng / atanapi parantos ngahubungi kami liwat WhatsApp teu kaasup.
Facebook Inc., dumasar dina AS ieu Certified keur urang Éropa Data Protection Konvénsi "Privasi Shield", nu ensures patuh panyalindungan data nu aya EU.
Tujuan sareng ruang lingkup pangumpulan data sareng ngolah sareng ngagunakeun data ku WhatsApp ogé hak anjeun sareng pilihan setélan pikeun ngajagaan kabijakan privasi anjeun tiasa dipendakan dina inpormasi perlindungan data WhatsApp: https://www.whatsapp.com/legal/?eea=1# kabijakan privasi

7) Ngadamel janjian online
Urang ngolah data pribadi anjeun salaku bagian tina susunan janji online anu disayogikeun. Anjeun tiasa ningali data anu kami kumpulkeun pikeun ngadamel janjian online tina formulir éntri masing-masing atanapi query janjian pikeun ngajantenkeun janji. Upami data anu diperyogikeun supados tiasa ngajantenkeun janji online, urang bakal nunjukkeun ieu sasuai dina bentuk éntri atanapi nalika nunjuk janji. Upami kami nyayogikeun anjeun widang medan gratis dina bentuk input, anjeun tiasa ngajelaskeun pamundut anjeun langkung rinci. Anjeun teras bisa ngontrol diri data tambahan anu anjeun hoyong lebetkeun.
Data anu anjeun parantos ukur bakal disimpen sareng dianggo pikeun tujuan pasini. Nalika ngolah data pribadi anu diperyogikeun pikeun minuhan kontrak sareng anjeun (ieu ogé nerapkeun pikeun ngolah operasi anu dipikabutuh pikeun ngalaksanakeun préparasi pre-kontrak), Seni 6 Para. b GDPR salaku dasar légal. Upami anjeun parantos masihan kami idin ka ngolah data anjeun, pamrosesan éta bakal dumasar kana Art. 1 Para. a GDPR. A idin tinangtu tiasa dicabut iraha waé ku ngirim pesen ka jalma anu jawab dina awal deklarasi ieu.

8) Ngolah data nalika muka akun pelanggan sareng ngolah kontrak
Numutkeun Art. 6 Para. 1 lit. b GDPR, data pribadi bakal terus dikumpulkeun sareng diolah upami anjeun nyayogikeun ka kami pikeun dijalankeun kontrak atanapi nalika muka akun palanggan. Data anu dikumpulkeun tiasa katingal tina formulir input masing-masing. Ngahapus akun palanggan anjeun dilaksanakeun iraha waé sareng tiasa dilakukeun ku ngirim pesen ka alamat anu disebatkeun di luhur kalayan tanggung jawab. Urang ngahemat sareng nganggo data anu anjeun bikeun pikeun ngolah kontrak. Saatos réngsé kontrak atanapi ngahapus akun pelanggan anjeun, data anjeun bakal dipeungpeuk ku mertimbangkeun pikeun taksi hukum pangropéa pajeg sareng komérsial dihapus sareng dipeungpeuk saatos jaman ieu kapungkur, kecuali anjeun sacara nyata satuju pikeun ngagunakeun data anjeun atanapi ngagunakeun data data anu sacara sah diijinkeun ku kami masih ditangtukeun. geus.

9) fungsi Comment
Salaku bagian tina fungsi comment on ramatloka ieu kalawan comment anjeun sarta detil bakal disimpen dina waktu nu komentar na dipilih ngaran komentator anjeun sarta diterbitkeun dina situs ieu. Saterusna, alamat IP anjeun asup tur disimpen. Ieu neundeun alamat IP alesan kaamanan sarta dina acara éta jalma nu ngalanggar hak pihak katilu ku komentar dikirimkeun atawa ngeposkeun eusi haram. Alamat e-mail anjeun, urang kudu meunang di kabaran sareng anjeun bisi hiji pihak katilu kedah ngawadul ngeunaan eusi Anjeun diterbitkeun janten haram. basa légal pikeun nyimpen data Anjeun jalan. 6 para. 1 hartina b sarta f DSGVO. Urang cagar bener dihapus komentar lamun aya dilombakeun ku pihak katilu saperti dibeunangkeun.

10) Anggo data anjeun kanggo iklan langsung
10.1 ngadaptarkeun newsletter email urang
Upami anjeun ngadaptar pikeun newsletter e-mail, kami bakal ngirim anjeun informasi rutin ngeunaan nawaran kami. Hiji-hijina inpormasi wajib pikeun ngirim buletin nyaéta alamat email anjeun. Penyediaan data salajengna sacara sukarela sareng dianggo pikeun anjeun pribadi. Urang nganggo prosedur anu disebut dua kali milih pikeun ngirim surat buletin. Ieu ngandung harti yén kami bakal ngan ukur ngirim anjeun buletin e-mail upami anjeun parantos dikonfirmasi ka kami yén anjeun satuju nampi buletin. Kami bakal ngirim anjeun email konfirmasi nanyakeun anjeun klik tautan anu saluyu pikeun mastikeun yén anjeun hoyong nampa buletin di mangsa hareup.
Ku ngaktifkeun tautan konfirmasi, anjeun masihan kami idin pikeun ngagunakeun data pribadi anjeun saluyu sareng Seni 6 Para. a GDPR. Nalika ngadaptar pikeun newsletter, urang nyimpen alamat IP anjeun dilebetkeun ku panyadia ladénan Internét (ISP) ogé tanggal sareng waktos pendaptaran supados tiasa ngalacak panyalahgunaan alamat e-mail anjeun dina tanggal salajengna. Data anu dikumpulkeun ku urang nalika ngadaptar pikeun newsletter ngan bakal dianggo pikeun tujuan pariwara dina bentuk buletin. Anjeun tiasa unsubscribe tina newsletter iraha waé nganggo tautan anu disayogikeun dina buletin atanapi ku ngirim pesen anu saluyu sareng jalmi anu di luhur. Saatos unsubscribing, alamat email anjeun bakal dihapus tina daptar surat surat kabar kami langsung, kecuali anjeun sacara jelas satuju pikeun ngagunakeun data anjeun atanapi kami ngagaduhan hak pikeun nganggo data saluareun ieu, anu diijinkeun ku hukum sareng ngeunaan anu kami nginpokeun ka anjeun dina deklarasi ieu.
10.2 Ngirim buletin e-mail ka konsumén anu tos aya
Upami anjeun parantos nyayogikeun alamat email ka kami nalika mésér barang atanapi jasa, kami ngagaduhan hak pikeun rutin ngirim anjeun nawaran ti sababaraha barang atanapi jasa anu sami sareng anu parantos ngagaleuh ti kami. Kami henteu kedah kéngingkeun idin anu misah ti anjeun pikeun ieu saluyu jeung Bagéan 7 (3) UWG. Sacara hormat ieu, pamrosésan data kajantenan dumasar kana kapentingan sah sah urang kana iklan langsung pribadi saluyu sareng Seni 6 Para. f GDPR. Upami anjeun mimiti nampik ngagunakeun alamat email anjeun pikeun tujuan ieu, kami moal ngirim email ka anjeun. Anjeun berhak ngabantosan panggunaan alamat email anjeun pikeun tujuan pariwara anu disebut dina iraha waé kalayan pangaruh ka hareup ku ngabéjaan jalmi anu tanggung jawab dina awalna. Kanggo ieu, anjeun ngan ukur mayar ongkos pangiriman dumasar kana tarif dasar. Saatos nampi bantosan anjeun, panggunaan alamat email anjeun pikeun tujuan pariwara bakal dipegatkeun langsung.
10.3 Kiriman buletin via MailChimp
Buletin e-mail kami dikirim liwat panyayapan layanan téknis The Rocket Science Group, LLC d / b / a MailChimp, 675 Ponce de Leon Ave NE, Suite 5000, Atlanta, GA 30308, AS (http: //www.mailchimp .com /), ka saha kami data anu anjeun sayogi nalika ngadaptar kanggo newsletter. Mindahkeun ieu lumangsung luyu sareng Seni 6 Para. f GDPR sareng ngalayanan kapentingan sah kami pikeun ngagunakeun sistem newsletter anu aman, aman sareng friendly-pangguna. Punten dicatet yén data anjeun biasana ditransferkeun ka server MailChimp di AS sareng disimpen aya.
MailChimp ngagunakeun inpormasi ieu pikeun ngirim sareng ngitung statistik dina épéktip pikeun urang. Pikeun évaluasi, email anu dikirim ngandung beacon wéb anu disebut atanapi piksel piksel, anu ngagambarkeun file gambar piksel anu disimpen dina halaman wéb kami. Ku cara kieu tiasa ditetepkeun naha pesen buletin tos dibuka sareng link anu diklik. Ku bantosan wéb beacon, Mailchimp sacara otomatis ngahasilkeun statistik umum, non-pribadi ngeunaan kalakuan réspon kana kampanye buletin. Atas dasar minat sah kami pikeun evaluasi statistik tina kampanye buletin pikeun ngaoptimalkeun komunikasi pariwara sareng fokus leuwih hadé kana kapentingan panampi, beacons wéb sesuai sareng Pasal 6 (1) (f) GDPR ogé ngumpulkeun data tina panampi newsletter masing-masing (alamat email. Waktu aksés, alamat IP, jinis browser sareng sistem operasi) sareng dianggo. Data ieu ngamungkinkeun kacindekan individu digambar ngeunaan panampi buletin sareng diolah ku Mailchimp kanggo pésta otomatisna statistik anu nunjukkeun naha panampi tinangtu dibuka pesen buletin.
Upami anjeun hoyong mareuman analisis data pikeun tujuan evaluasi statistik, anjeun kedah nyarios ngaleungitkeun buletin.
MailChimp ogé tiasa ngagunakeun data ieu luyu sareng Art. 6 Para. f Paké GDPR sorangan dumasar kana kapentingan sah sorangan dina desain dumasar kaperluan sareng optimalisasi jasa sareng kanggo tujuan panalungtikan pasar, sapertos nangtoskeun nagara mana anu ditampi. Nanging, MailChimp henteu ngagunakeun data panampi buletin kami pikeun nyeratna kana aranjeunna atanapi nyalira aranjeunna ka pihak katilu.
Pikeun ngalindungan data anjeun di Amérika Serikat, kami parantos nyimpulkeun perjanjian ngolah data sareng MailChimp ("Perangkat Pangolahan Data") dumasar kana klausa kontrak kontrak standar Komisi Éropa ngaktifkeun pangiriman data pribadi anjeun ka MailChimp. Upami anjeun kataji, kontrak pamrosesan data ieu tiasa ditingali di alamat Internét ieu di handap: https://mailchimp.com/legal/data-processing-addendum/
MailChimp ogé disertipikasi dina perjanjian kasalametan data AS-Éropa "Privasi Shield" sareng ku kituna komitmen pikeun nungtut kana peraturan panyalindungan data EU.
Anjeun tiasa ningali kabijakan privasi MailChimp di dieu:
https://mailchimp.com/legal/privacy/
10.4 WhatsApp newsletter
Upami anjeun ngadaptar pikeun newsletter WhatsApp urang, kami bakal ngirim anjeun informasi rutin ngeunaan tawaran kami via WhatsApp. Hiji-hijina inpormasi wajib pikeun ngirim buletin nyaéta nomer telepon sélulér anjeun.
Pikeun ngirim buletin, kalebet nomer ponsel komunikasi kami dina kontak alamat alat sélulér anjeun sareng kirimkeun kami pesen "Start" via WhatsApp. Ku ngirim pesen WhatsApp ieu, anjeun masihan kaayaanana ka panggunaan data pribadi anjeun saluyu sareng Seni 6 Para. a GDPR pikeun tujuan ngirim buletin. Kami bakal nambihan anjeun ka daptar milis newsletter kami.
Data anu dikumpulkeun ku urang nalika ngadaptar pikeun buletin diolah sacara éksklusif pikeun tujuan pariwara ngalangkungan newsletter. Anjeun tiasa unsubscribe tina newsletter iraha waé ku ngirim kami "Stop" pesen via WhatsApp. Saatos unsubscribing, nomer telepon sélulér anjeun bakal dihapus tina daptar surat surat kabar kami, kecuali anjeun sacara jelas satuju pikeun ngagunakeun data anjeun atanapi kami ngagaduhan hak pikeun nganggo data saluareun ieu, anu diijinkeun ku hukum sareng ngeunaan anu kami nginpokeun ka anjeun dina deklarasi ieu.
Punten dicatet yén WhatsApp aksés ka buku alamat alat sélulér anu kami anggo kanggo ngirim buletin sareng sacara otomatis nransfer nomer telepon anu disimpen dina buku alamat ka server Facebook di Amérika Serikat.
Ku sabab kitu kami nganggo alat mobile pikeun ngirim newsletter WhatsApp urang, buku alamat anu ngan ukur nyimpen rincian kontak WhatsApp ngeunaan panampi buletin urang. Ieu mastikeun yén unggal jalma anu data kontak WhatsApp disimpen dina buku alamat kami, parantos nganggo aplikasi dina perangkat na anu mimiti, ku nampi WhatsApp syarat-syarat pamakean dina ngirimkeun nomer telepon WhatsApp na tina buku alamat kontak chat na saluyu sareng Art. 6 para. 1 lit. hiji GDPR parantos satuju. Pangiriman data tina pangguna anu henteu nganggo WhatsApp sareng / atanapi parantos ngahubungi kami liwat WhatsApp teu kaasup.
Facebook Inc., nu gaduh WhatsApp, didasarkeun di Amérika Serikat, disertifikasi pikeun perjanjian panyalindungan data AS-Éropa "Privasi Shield", anu ngajamin patuh tingkat panyalindungan data anu berlaku di EU.
Tujuan sareng ruang lingkup pangumpulan data sareng ngolah sareng ngagunakeun data ku WhatsApp ogé hak anjeun sareng pilihan setélan pikeun ngajagaan kabijakan privasi anjeun tiasa dipendakan dina inpormasi perlindungan data WhatsApp: https://www.whatsapp.com/legal/?eea=1# kabijakan privasi
Pariwara Mail 10.5
Dumasar minat sah kami dina surat langsung anu dipersonalisasi, kami ngarencanakeun nami anu tiheula sareng nami anjeun, alamat pos na - insofar sakumaha kami nampi inpormasi tambahan ieu ti anjeun dina hubungan kaserang - judul anjeun, gelar akademik, taun lahir sareng profesional anjeun. Ngaran bisnis atawa bisnis luyu sareng Seni 6 Para. f GDPR sareng ngagunakeun éta pikeun ngirim nawaran anu pikaresepeun sareng inpormasi ngeunaan produk kami ku pos.
Anjeun tiasa ngabantosan kana neundeun sareng ngagunakeun data anjeun pikeun tujuan ieu iraha waé kalayan ngirim pesen ka jalma anu tanggung jawab.
10.6 Iber kasadiaan Barang ku email
Upami urang nawiskeun kamungkinan di toko online kami pikeun barang anu dipilih, samentawis henteu kapendak pikeun nginpokeun ka anjeun ku email ngeunaan waktos kasedhiyan, anjeun tiasa ngadaptar jasa iber email kami pikeun kasadiaan barang. Upami anjeun ngadaptarkeun jasa béwara e-mail kami pikeun kasadiaan barang, kami bakal ngirim anjeun hiji pesen e-mail ngeunaan hiji kasadiaan item anu anjeun dipilih. Sadaya anu diperyogikeun pikeun ngirim béwara ieu nyaéta alamat email anjeun. Penyediaan data salajengna sacara sukarela sareng tiasa dianggo pikeun ngarangkep anjeun pribadi. Urang nganggo prosedur anu disebut dua kali pikeun ngirim bewara ieu. Ieu ngandung harti yén kami ngan ukur bakal ngirim anjeun béwara anu aya upami anjeun parantos dikonfirmasi ka kami yén anjeun satuju nampi pesen sapertos kitu. Kami bakal ngirim anjeun email konfirmasi nanyakeun anjeun klik tautan anu luyu pikeun mastikeun yén anjeun hoyong nampi béwara sapertos kitu.
Ku ngaktifkeun tautan konfirmasi, anjeun masihan kami idin pikeun ngagunakeun data pribadi anjeun saluyu sareng Seni 6 Para. a GDPR. Nalika ngadaptar pikeun layanan béwara e-mail kami pikeun kasadiaan barang, urang disimpen alamat IP anjeun diasupkeun ku panyadia ladénan Internét (ISP) ogé tanggal sareng waktos pendaptaran pikeun nyegah kamungkinan nyalahgunakeun alamat e-mail anjeun dina waktos salajengna. supaya bisa ngarti. Data anu kami kumpulkeun nalika anjeun ngadaptar jasa béwara e-mail ngeunaan kasadiaan barang ngan ukur tiasa dianggo pikeun tujuan ngawartosan anjeun ngeunaan kasadiaan barang khusus di toko online kami. Anjeun tiasa unsubscribe tina jasa iber surat pikeun kasadiaan barang iraha waé kalayan ngirim pesen ka jalma anu di luhur. Saatos unsubscribing, alamat email anjeun bakal dihapus tina daptar surat kami, kecuali anjeun parantos satuju pikeun ngagunakeun data anjeun atanapi kami hak nganggo data saluareun éta, anu diijinkeun ku hukum sareng ngeunaan anu kami nginpokeun ka anjeun dina deklarasi ieu. .

11) Ngolah data kanggo ngolah mesen
11.1 Pikeun ngolah urutan anjeun, urang damel sareng panyayogi jasa ieu anu ngadukung kami sadayana atanapi sabagian dina ngalaksanakeun kontrak. Data pribadi tangtu dikirimkeun kana panyadia ladénan ieu saluyu sareng inpormasi ieu.
Data pribadi anu dikutip ku urang bakal disalurkeun kana perusahaan angkutan anu ditugaskeun ku pangiriman sajauh ieu dipikabutuh pikeun pengiriman barang. Kami masihan data pamayaran anjeun ka lembaga kiridit anu ditugaskeun salaku bagian tina pamrosesan pamayaran, upami ieu dipikabutuh pikeun ngolah pamayaran. Upami panyadia layanan pamayaran dianggo, kami bakal nginpokeun ka Anjeun sacara jelas di handap. Dasar hukum pikeun mindahkeun data nyaéta Art. 6 Para. b GDPR.
11.2 Pamaké panyadia jasa pamayaran (jasa pamayaran)
- Paypal
Nalika mayar via PayPal, kartu kiridit via PayPal, debit langsung via PayPal atanapi - upami ditawarkeun - "mésér dina akun" atanapi "installment pembayaran" via PayPal, kami bakal masihan detail pamayaran anjeun ka PayPal (Eropa) Sarl et Cie, SCA, 22- 24 Boulevard Royal, L-2449 Luxembourg (salajengna "PayPal"). Transferna lumangsung luyu sareng Art. 6 Para. b GDPR na ngan dugi ka ieu dipikabutuh pikeun ngolah pamayaran.
PayPal gaduh hak pikeun ngalaksanakeun cék kiridit kanggo metode pamayaran kartu kiridit via PayPal, debit langsung via PayPal atanapi - upami ditawarkeun - "mésér dina akun" atanapi "pembayaran cicilan" via PayPal. Pikeun tujuan ieu, wincikan pamayaran anjeun tiasa diolah luyu sareng Seni 6 Para. f GDPR dialungkeun ka agénsi kiridit dumasar kana kapentingan sah PayPal pikeun nangtukeun solvensi anjeun. PayPal nganggo hasil tina pamariksaan kiridit ngeunaan hal probabiliti statistika tina standar pikeun tujuan mutuskeun pikeun nyayogikeun metode pamayaran masing-masing. Laporan kiridit tiasa ngandung nilai probabiliti (disebut nilai skor). Sajauh nilai skor kaasup kana laporan kiridit, aranjeunna dumasar kana prosedur matematis-statistika anu diakui sacara ilmiah. Data alamat digunakeun, diantara hal séjén, tapi henteu sacara éksklusif, pikeun ngitung nilai skor. Kanggo inpo langkung lengkep ngeunaan undang-undang panyalindungan data, kalebet inpormasi dina agénsi kiridit anu dianggo, punten ningali kana kawijakan privasi PayPal: https://www.paypal.com/de/webapps/mpp/ua/privacy-full
Anjeun tiasa ngabantosan kana pamrosésan data anjeun iraha waé kalayan ngirim pesen ka PayPal. Nanging, PayPal masih tiasa janten hak ngolah data pribadi anjeun upami ieu dipikabutuh pikeun ngolah pamayaran kontrak.
- Shopify Pembayaran
Kami nganggo panyadia jasa pamayaran "Shopify Payments", 3rd Floor, Europa House, Harcourt Gedong, Harcourt Street, Dublin 2. Upami anjeun milih metode pamayaran anu ditawarkeun ku panyadia jasa pembayaran Shopify Payment, pamayaran bakal diolah ku panyayapan jasa teknis Stripe Payment Europe Ltd. , 1 Grand Canal Street Lower, Grand Canal Dock, Dublin, Irlandia, anu kami nyayogikeun inpormasi anu anjeun badi dina prosés pamesenan, sareng inpormasi ngeunaan urutan anjeun (nami, alamat, nomer akun, kode bank, kamungkinan nomer kartu kiridit, jumlah invoice, mata uang sareng nomer transaksi) numutkeun Art. 6 Para. 1 cahayana. b Pas dina GDPR. Data anjeun ngan bakal disalurkeun pikeun tujuan ngolah pembayaran nganggo Stripe Payment Europe Ltd. sareng ngan dugi ka dipikabutuh pikeun hal ieu. Kanggo inpormasi anu langkung lengkep ihwal panyalindungan data Shopify Payments, mangga kéngingkeun alamat Internét di handap ieu: https://www.shopify.com/legal/privacy.
Inpormasi perlindungan data ngeunaan Stripe Payments Europe Ltd. tiasa dipendakan di dieu: https://stripe.com/de/privacy

12) ngagunakeun média sosial: Pidio
Ngagunakeun video YouTube
ramatloka ieu ngagunakeun fungsi embedding Youtube pikeun playback tampilan na video ditawarkeun ku "Youtube" milik Google Irlandia Limited, Gordon House, Barrow 4 St, Dublin, D04 E5W5, Irlandia ( "Google") milik.
Di dieu, dina mode panyalindungan data canggih ieu dipaké, anu susunan hiji neundeun informasi pamaké ukur nalika maén dina / video dina émbaran panyadia ojah. Diputerkeun study video YouTube dimimitian, anu panyadia "Youtube" migunakeun cookies pikeun ngumpulkeun informasi dina kabiasaan pamaké. Numutkeun parentah "Youtube" aranjeunna ngawula, alia antar, candak statistik video pikeun ngaronjatkeun pangalaman pamaké sarta pikeun nyegah lila kasar. Lamun asup ka Google, data anjeun bakal langsung ditugaskeun ka akun Anjeun sawaktos Anjeun klik video. Mun anjeun teu keukeuh napelkeun ka profil anjeun dina YouTube, Anjeun kudu kaluar méméh ngaktipkeun tombol. Google nyimpen data Anjeun (sanajan keur non-asup pamaké) salaku propil pamaké sarta ngaevaluasi aranjeunna. meunteun sapertos dilumangsungkeun hususna dina Art. 6 para. 1 hartina f DSGVO dumasar kana kapentingan sah ti Google dina tampilan tina iklan pribadi panalungtikan pasar jeung / atawa ngaropéa design ramatloka Na. Anjeun boga hak ka obyék pikeun ngalawan formasi propil pamaké ieu, anjeun kudu akur jeung laksana na on YouTube. Salaku bagian tina pamakéan Youtube, éta ogé bisa hasil dina mindahkeun data pribadi jeung server LLC Google. datang ka Amérika Serikat.
Paduli ngarupakeun réproduksi sahiji video study pikeun nyambungkeun kana Network Google ieu kaasup kalayan tiap panggero loka ieu, nu mungkin pemicu operasi pengolahan data satuluyna tanpa pangaruh urang.
Dina acara anu mindahkeun data pribadi jeung Google LLC. dumasar dina AS, éta boga Google LLC. Certified keur urang Éropa Data Protection Konvénsi "Privasi Shield", nu ensures patuh panyalindungan data EU nu aya. A sertipikat ayeuna bisa ditempo di dieu: https://www.privacyshield.gov/list
Kanggo inpo nu leuwih lengkep tentang privasi dina "YouTube" bisa kapanggih dina kawijakan privasi di panyadia di: https://www.google.de/intl/de/policies/privacy
Pikeun tingkat anu diperyogikeun sacara sah, kami ngagaduhan idin ka ngolah data anjeun anu dijelaskeun di luhur luyu jeung Art. 6 para. 1 lit. hiji DSGVO bray. Anjeun tiasa ngaluarkeun idin anjeun iraha waé kalayan pangaruh ka hareup. Pikeun laksana ditarikna anjeun, punten tuturkeun kamungkinan anu disebatkeun di luhur pikeun ngalakukeun bantahan.

13) pamasaran online
13.1 Facebook Pixel pikeun nyiptakeun pamiarsa khusus kalayan data ngabandingkeun
Dina panawaran online urang, anu disebut "Facebook piksel" tina jaringan sosial Facebook dianggo dina modeu data ngabandingkeun, anu dioperasikeun ku Facebook Irlandia Terbatas, 4 Grand Canal Quare, Dublin 2, Irlandia ("Facebook").
Atas dasar persetujuan ekspresna, nalika pangguna diklik dina iklan anu dimainkeun dina Facebook sareng diluncurkeun ku kami, hiji tambahan ditambah ka URL halaman urang dikaitkeun ku Facebook Pixel. Parameter URL ieu teras ditulis kana panyungsi pangguna saatos diteruskeun liwat cookie, anu netepkeun halaman kaitkeun kami sorangan. Salaku tambahan, cookie ieu ngumpulkeun data nasabah anu khusus, sapertos alamat email anu urang kumpulkeun dina situs wéb kami kaitkeun sareng iklan Facebook nalika prosés sapertos transaksi pameseran, registrasi akun atanapi pendaptaran (perbandingan data diperpanjang). Cookie teras dibaca ku Facebook Pixel sareng ngamungkinkeun data, kalebet data nasabah khusus, diteraskeun ka Facebook.
Kalayan bantosan piksel Facebook kalayan perbandingan data diperpanjangna, Facebook sanggup, dina hiji sisi, pikeun nangtoskeun sadayana sémah tawaran online urang salaku kelompok target pikeun tampilan pariwara (anu disebut "iklan Facebook"). Sasuai, kami nganggo piksel Facebook kalayan ngabandingkeun data nambahan kanggo ngan ukur pidangkeun Facebook anu kami parantos disimpen ka para pangguna Facebook anu parantos nunjukkeun minat tawaran online urang atanapi anu gaduh ciri anu tangtu (mis. Minat dina topik atanapi produk anu tangtu. ditangtukeun dina dasar situs wéb anu dilongok), anu urang kirimkeun ka Facebook (anu disebat "Khusus Khusus Pariwara"). Kalayan bantosan piksel Facebook kalayan ngabandingkeun data ngalegaan, urang ogé hoyong mastikeun yén iklan Facebook kami cocog sareng kapentingan poténsial pangguna sareng henteu gaduh gangguan. Ku cara kieu, urang tiasa deui ngevaluasi efektivitas iklan Facebook kanggo tujuan statistik sareng pasar ku ngartos naha pangguna dialihkeun ka situs wéb kami saatos ngaklik iklan Facebook (anu disebat "konversi"). Dibandingkeun ka versi standar Facebook Pixel, fungsi ngabandingkeun data ngalegaan ngabantosan kami kanggo ngukur langkung efektifitas kampanye iklan urang ku ngarékam konversi anu langkung ditunjuk.
Sadaya data anu dikirimkeun disimpen sareng diolah ku Facebook, ku kituna sambungan ka profil pangguna masing-masing tiasa sareng Facebook tiasa ngagunakeun data pikeun tujuan pariwara sorangan, saluyu sareng pedoman pamakean data Facebook (https://www.facebook.com/about/privacy/). Data kasebut tiasa ngaktifkeun Facebook sareng mitra na pikeun nempatkeun iklan sareng di luar Facebook.
Operasi pamrosésan ieu ngan ukur kalaksanakeun nganggo ijin ekspres numutkeun Art. 6 Para. a GDPR.
Persetujuan pikeun nganggo piksel Facebook ukur tiasa dipasihkeun ku pangguna anu umurna ti 13 taun. Upami anjeun langkung ngora, urang naroskeun anu naroskeun ka ijin wali sah anjeun.
Inpormasi anu dihasilkeun ku Facebook biasana dialihkeun ka server Facebook sareng disimpen di dinya, anu ogé tiasa dikirimkeun ka server Facebook Inc. di Amérika Serikat. Facebook Inc., didasarkeun di Amérika Serikat, disertifikasi pikeun perjanjian panyalindungan data AS-Éropa "Privasi Shield", anu ngajamin patuh tingkat panyalindungan data anu berlaku dina EU.
Anjeun tiasa mareuman idin anjeun iraha waé kalayan mareuman pelacak piksel Facebook. Pikeun tujuan ieu, anjeun tiasa nyetél cookie milih kaluar ku ngaklik tautan di handap ieu, anu mareuman pelacak piksel Facebook:
Pareuman piksel Facebook
Kuki milih ieu ukur tiasa dianggo kana panyungsi ieu sareng ngan ukur pikeun domain ieu. Lamun anjeun ngahapus cookies anjeun dina browser ieu, anjeun kedah klik deui link di luhur.
13.2 Pamakean Pelacak Konversi Iklan Google
Situs wéb ieu nganggo program iklan online "Google Ads" sareng, salaku bagian tina Google Ads, nyukcruk konvérsi ti Google Irlandia Limited, Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Irlandia ("Google"). Urang nganggo tawaran Google Ads pikeun narik perhatian ka tawaran pikaresepeun kami dina situs web éksternal kalayan bantosan bahan iklan (anu disebat Google Adwords). Urang tiasa nganggo data tina kampanye iklan pikeun nangtukeun kumaha suksés ukuran iklan masing-masing. Kami ngiringan tujuan pikeun nunjukkeun iklan anjeun anu dipikaresep pikeun anjeun, ngajantenkeun situs web kami langkung narik pikeun anjeun sareng ngahontal perhitungan biaya iklan anu ditanggung.
Cookie kanggo panyukuran konvérsi parantos diatur nalika pangguna diklik dina iklan anu disimpen ku Google. Kuki mangrupikeun file téks leutik anu disimpen dina alat anjeun. Cookies ieu biasana leungiteun validitas saatos 30 dinten sareng henteu dianggo kanggo identifikasi pribadi. Upami pangguna kunjungan halaman-halaman sanés wéb ieu sareng cookie parantos atos kadaluwarsa, Google sareng urang tiasa ngartos yén pangguna diklik iklan éta sareng dialihkeun ka halaman ieu. Unggal konsumén Google Ads nampi cookie anu béda. Kukituna teu tiasa dilacak via situs web konsumén Google Ads. Inpormasi anu diperyogikeun nganggo cookie konversi dianggo pikeun nyusun statistik konvérsi pikeun palanggan Google Ads anu langkung milih pikeun ngalacak konversi. Konsumén diajar total jumlah pangguna anu diklik iklanna sareng dialihkeun ka kaca sareng tag pelacak konversi. Nanging, anjeun moal nampi inpormasi anu tiasa dianggo pikeun ngidentipikasi pangguna sacara pribadi. Upami anjeun henteu hoyong ngiringan nyukcruk, anjeun tiasa ngahalangan panggunaan ieu ku nganonaktipkeun cookie Google Conto Tracking via browser internet anjeun dina kecap konci "setélan pangguna". Anjeun teras moal kalebet statistik nyukcruk konvérsi. Kami nganggo Google Ads dumasar kana kapentingan sah dina iklan anu sasarengan 6 seni kanggo 1 lampu. f GDPR. Salaku bagian tina pamakean Google Ads, data pribadi ogé disebarkeun ka server Google LLC. datang di AS.
Dina acara anu mindahkeun data pribadi jeung Google LLC. dumasar dina AS, éta boga Google LLC. Certified keur urang Éropa Data Protection Konvénsi "Privasi Shield", nu ensures patuh panyalindungan data EU nu aya. A sertipikat ayeuna bisa ditempo di dieu: https://www.privacyshield.gov/list
Anjeun tiasa mendakan seueur inpormasi ngeunaan peraturan perlindungan data Google di alamat Internét di handap ieu: https://www.google.de/policies/privacy/
Anjeun tiasa nganonaktipkeun cookies permanén pikeun spésifikasi pariwara ku ngahalangana ku ngajantenkeun setélan anu cocog dina perangkat lunak pangotéktak anjeun atanapi ku cara unduh sareng masang plug-in browser anu aya dina kakait ieu:
https://www.google.com/settings/ads/plugin?hl=de
Punten dicatet yén fungsina dina situs wéb ieu tiasa henteu dianggo atanapi tiasa dianggo ngan ukur dugi ka kawatesanan upami anjeun parantos nyabutkeun cookies.
Pikeun tingkat anu diperyogikeun sacara sah, kami ngagaduhan idin ka ngolah data anjeun anu dijelaskeun di luhur luyu jeung Art. 6 para. 1 lit. hiji DSGVO bray. Anjeun tiasa ngaluarkeun idin anjeun iraha waé kalayan pangaruh ka hareup. Pikeun laksana ditarikna anjeun, punten tuturkeun kamungkinan anu disebatkeun di luhur pikeun ngalakukeun bantahan.

14) jasa web analytics
Google (Universal) Analytics
Google (Universal) Analytics
Website ieu nganggo Google (Universal) Analytics, layanan wéb analytics anu disayogikeun ku Google Irlandia Limited, Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Irlandia ("Google"). Google (Universal) Analytics nganggo anu disebut "cookies", nyaéta mangrupikeun file téks anu disimpen dina komputer sareng anu tiasa nyandak analisa pamakean wéb anjeun. Inpormasi anu dihasilkeun ku cookie ngeunaan panggunaan halaman wéb ieu (kalebet alamat IP anu disingkat) biasana dialihkeun ka pangladén Google sareng disimpen di ditu, anu ogé tiasa dikirimkeun ka server Google LLC. datang di AS.
Situs wéb ieu nganggo Google (Universal) Analytics ngan nganggo penyuluhan "_anonymizeIp ()", anu ngajamin anonimisasi alamat IP ku jalan pondok sareng ngaluarkeun referensi pribadi langsung. Ékspansi na bakal disingkatkeun alamat IP anjeun tina Google dina kaayaan anggota Uni Éropah atanapi di nagara-nagara kaserang kontrak dina Ékonomi Éropah Éropa. Ngan dina kasus anu luar biasa bakal alamat IP lengkep ka server Google LLC di Amérika Serikat sareng disinggetkeun. Dina kasus anu luar biasa ieu, pamrosésan ieu kajantenan numutkeun Kasenian 6 Para. f GDPR dumasar kana minat sah sah dina analisis statistik kabiasaan pangguna pikeun optimasi sareng pamasaran tujuan.
Google bakal nganggo inpormasi ieu pikeun pihak kami pikeun nganggunakeun panggunaan wéb, pikeun nyusun laporan dina kagiatan wéb sareng nyayogikeun layanan sanés anu aya hubunganana sareng kagiatan wéb sareng panggunaan internét. Alamat IP anu disayogikeun ku Google (Universal) Analytics tina panyungsi anjeun moal dihijikeun sareng data sanés anu disayogikeun ku Google.
Anjeun bisa ingkar pamakéan cookies kucara nyaluyukeun software na panyungsi anjeun. kumaha oge, urang nunjuk kaluar nu teu bisa ngagunakeun sakabeh fitur ngeunaan ramatloka ieu dina hal ieu. Anjeun oge bisa nyegah data dihasilkeun ku cookie tur patali pamakéan Anjeun tina ramatloka (incl. Alamat IP anjeun) ka Google jeung ngolah data ieu ku Google, ku ngundeur browser colokan-di sadia di link di handap tur masang:
https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de
Salaku alternatip pikeun browser plug-in atanapi dina browser dina alat sélulér, mangga pencét dina tautan ieu pikeun nyetél cookie opt-out anu bakal nyegah Google Analytics tina ngumpulkeun data dina halaman wéb ieu ka hareup (cookie opt-out ieu tiasa dianggo dina panyungsi ieu sareng ngan ukur pikeun domain ieu. Upami anjeun mupus cookies dina panyungsi ieu, anjeun kedah pencét deui tautan ieu): Pareuman Google Analytics
Inpormasi salengkepna ngeunaan Google (Universal) Analytics tiasa dipendakan di dieu: https://policies.google.com/privacy?hl=de&gl=de
Dina acara anu mindahkeun data pribadi jeung Google LLC. dumasar dina AS, éta boga Google LLC. Certified keur urang Éropa Data Protection Konvénsi "Privasi Shield", nu ensures patuh panyalindungan data EU nu aya. A sertipikat ayeuna bisa ditempo di dieu: https://www.privacyshield.gov/list
Pikeun tingkat anu diperyogikeun sacara sah, kami ngagaduhan idin ka ngolah data anjeun anu dijelaskeun di luhur luyu jeung Art. 6 para. 1 lit. hiji DSGVO bray. Anjeun tiasa ngaluarkeun idin anjeun iraha waé kalayan pangaruh ka hareup. Pikeun laksana ditarikna anjeun, punten tuturkeun kamungkinan anu disebatkeun di luhur pikeun ngalakukeun bantahan.

15) Retargeting / pemasaran ulang / pariwara rujukan
Pemasaran Google Ads
Website kami nganggo fungsina Google Adsarkarkarking, kami ku dieu iklan dina situs web ieu dina hasil pamilarian Google sareng di situs web pihak katilu. Panyadia éta nyaéta Google Ireland Limited, Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Irlandia ("Google"). Pikeun tujuan ieu, Google nyetél cookie dina browser alat ahir anjeun, anu sacara otomatis ngamungkinkeun pariwara basis minat nganggo ID cookie samaran sareng dina dasar halaman anu anjeun kunjungi. Proses na dumasar kana minat sah sah dina pamasaran optimal situs wéb anu luyu sareng Art. 6 Para. 1 lit. f GDPR.
Sakur pamrosésan data salajengna bakal lumangsung upami anjeun parantos satuju sareng Google yén riwayat browser internét sareng aplikasi anjeun bakal dikaitkeun kana akun Google anjeun ku Google sareng inpormasi anjeun ti akun Google anjeun bakal dianggo pikeun méréskeun iklan anu ditunjuk dina wéb mertimbangkeun. Upami anjeun log in Google dina hal ieu nalika nganjang wéb kami, Google nganggo data anjeun babarengan sareng data Google Analytics pikeun nyiptakeun sareng ngartikeun daptar kelompok target pikeun pemasaran ulang alat. Jang ngalampahkeun ieu, Google samentawis nyambungkeun data pribadi anjeun ka data Google Analytics supados tiasa ngabentuk grup targét. Salaku bagian tina pamakean Google Ads Remarketing, data pribadi ogé tiasa dikirimkeun ka server Google LLC. datang di AS.
Anjeun tiasa nganonaktipkeun netepkeun cookies kanggo syarat iklan ku cara undeuran sareng pasang plug-in browser anu disayogikeun dina tautan ieu: https://www.google.com/settings/ads/onweb/
Alternatipna, anjeun tiasa terang ngeunaan setting cookies tina Digital Advertising Alliance di www.aboutads.info sareng ngadamel setélan ieu. Tungtungna, anjeun tiasa nyetél panyungsi anjeun supados anjeun terang ka setélan cookies sareng mutuskeun masing-masing naha nampi éta atanapi ngaluarkeun katampi ku cookies pikeun kasus anu khusus atanapi sacara umum. Upami cookies teu katampi, fungsionalitas wéb kami tiasa dibatesan.
Dina acara anu mindahkeun data pribadi jeung Google LLC. dumasar dina AS, éta boga Google LLC. Certified keur urang Éropa Data Protection Konvénsi "Privasi Shield", nu ensures patuh panyalindungan data EU nu aya. A sertipikat ayeuna bisa ditempo di dieu: https://www.privacyshield.gov/list
Inpormasi anu langkung lengkep sareng panyayuhan data panyayuhan ngeunaan pariwara sareng Google tiasa ditingali di dieu:
https://www.google.com/policies/technologies/ads/
Pikeun tingkat anu diperyogikeun sacara sah, kami ngagaduhan idin ka ngolah data anjeun anu dijelaskeun di luhur luyu jeung Art. 6 para. 1 lit. hiji DSGVO bray. Anjeun tiasa ngaluarkeun idin anjeun iraha waé kalayan pangaruh ka hareup. Pikeun laksana ditarikna anjeun, punten tuturkeun kamungkinan anu disebatkeun di luhur pikeun ngalakukeun bantahan.

16) Alat jeung Rupa-rupa
16.1 Alat idin Cookie dumasar kana téknologi Usercentrics
Website ieu nganggo alat izin cookie sareng téknologi tina Usercentrics GmbH, Rosental 4, 80331 Munich (hereinafter "Usercentrics") pikeun kéngingkeun ijin pangguna anu efektif pikeun cookies anu meryogikeun idin sareng aplikasi berbasis cookie.
Ku ngahijikeun kode JavaScript anu pas, pangguna dituduhkeun spanduk nalika halaman disebut, dimana pariksa tiasa dipasihan ku cookies sareng / atanapi aplikasi dumasar cookie. Alatna ngablokir kana setélan sadaya cookies anu dibutuhkeun persetujuan dugi pangguna masing-masing masihan ijin anu aya. Ieu mastikeun yén cookies sapertos kitu ngan ukur disimpen dina alat tungtung pangguna upami parantos dibéré idin.
Kitu yén alat izin cookie unik tiasa masihan pandangan halaman ka pangguna masing-masing sareng catetan masing-masing, log sareng nyimpen setélan ijin anu dilakukeun ku pangguna kanggo waktos sési, nalika situs wéb disebat ku alat izin cookie, inpormasi pangguna tangtu (kaasup alamat IP) dikumpulkeun, dikirimkeun ka server Usercentrics sareng disimpen di dinya.
Data ngolah ieu kajantenan saluyu sareng Seni 6 Para. f GDPR dumasar kana suku sah kami anu sah pikeun nungtut sacara sah, idéntipikasi sareng manajemén idin idin pikeun pangguna anu sah, sahingga dina desain anu patuh sacara sah pikeun situs wéb.
Dasar hukum anu séjén pikeun ngolah data dijelaskeun nyaéta Art. 6 Para. c GDPR. Salaku jalma anu tanggung jawab, urang kalebet kawajiban sah pikeun ngagunakeun cookies téknis anu teu dipikabutuh gumantung kana idin pamaké masing-masing.
Kami parantos nyimpulkeun kontrak pamrosesan pesenan sareng Usercentrics, anu kami wajib Usercentrics pikeun ngajagaan data sémah ka situs wéb kami sareng henteu ngaliwat pihak katilu.
Inpormasi salajengna ngeunaan pamakean data ku Usercentrics tiasa dipendakan dina deklarasi panyalindungan data Usercentrics di https://usercentrics.com/privacy-policy/
16.2 - Adobe Font (Typekit)
Kanggo tampilan seragam fon, halaman ieu nganggo fon wéb anu disayogikeun ku Adobe Systems Incorporated, 345 Park Avenue, San Jose, CA 95110-2704, AS ("Adobe"). Nalika anjeun nganjang ka hiji kaca, panyungsi anjeun ngalebetkeun fon wéb anu diperyogikeun kana cache browser anjeun supados leres nampilkeun téks sareng fon.
Pikeun tujuan ieu, browser anu anjeun anggo kedah nyambung ka server Adobe. Ieu ogé tiasa nyababkeun nransfer data pribadi ka server Adobe di Amérika Serikat. Ku cara kieu, Adobe nampi kanyaho yén situs wéb kami parantos diaksés nganggo alamat IP anjeun. Font Adobe digunakeun pikeun kapentingan panyeragam seragam sareng pikaresepeun nawaran online urang. Ieu ngagambarkeun minat sah dina artos Art. 6 para. f GDPR. Upami browser anjeun henteu ngadukung font wéb, font standar bakal dianggo ku komputer anjeun.
Dina hal pangiriman data pribadi ka Adobe anu didasarkeun di AS, Adobe parantos negeskeun sorangan pikeun konvénsi panyalindungan data AS-Éropa "Privasi Shield", anu ngajamin pamatuhan tingkat panyalindungan data anu berlaku di EU. Sertipikat anu ayeuna tiasa ditingali di dieu: https://www.privacyshield.gov/list
Inpormasi salajengna dina Adobe Fonts tiasa dipendakan di https://fonts.adobe.com/ sareng dina deklarasi panyalindungan data Adobe: https://www.adobe.com/de/privacy.html
- Halaman Wéb Google
situs kagunaan ieu disadiakeun pikeun pintonan seragam of fon disebut Web fon ku Google Irlandia Limited, Gordon House, Barrow 4 St, Dublin, D04 E5W5, Irlandia ( "Google"). Lamun kaca anjeun browser diperlukeun fon Web beban di sindangan panyungsi maranéhanana pikeun nembongkeun téks na fon neuleu.
sambungan browser nu ngagunakeun pikeun server Google kedah nampi keur kaperluan ieu. Ieu ogé bisa hasil dina mindahkeun data pribadi jeung server LLC Google. datang ka Amérika Serikat. Ku cara kieu, Google massana pangaweruh anu ngaliwatan Alamat IP anjeun, situs urang ieu disebut. Pamakéan Google Web fon dipigawé dina kapentingan seragam jeung pikaresepeun presentasi nawaran online urang. Ieu ngagambarkeun suku sah dina harti of Art. 6 para. 1 hartina f ngagambarkeun DSGVO. Mun panyungsi anjeun teu ngarojong fon web, a font standar digunakeun ku komputer.
Dina acara anu mindahkeun data pribadi jeung Google LLC. dumasar dina AS, éta boga Google LLC. Certified keur urang Éropa Data Protection Konvénsi "Privasi Shield", nu ensures patuh panyalindungan data EU nu aya. A sertipikat ayeuna bisa ditempo di dieu: https://www.privacyshield.gov/list
Kanggo inpo nu leuwih lengkep tentang Google Web fon, tingali https://developers.google.com/fonts/faq na di kawijakan privasi di Google: https://www.google.com/policies/privacy/
16.3 Ulasan Pelanggan Google (saméméhna program Dipercanten Google)
Urang damel sareng Google salaku bagian tina program Ulasan Palanggan Google. Panyadia éta nyaéta Google Ireland Limited, Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Irlandia ("Google"). Program ieu méré kasempetan ka urang pikeun nyandak ulasan ti para nasabah halaman wéb. Saatos ngadamel mésér dina situs wéb anjeun, anjeun bakal dipenta naha anjeun badé bagian dina survey email ti Google. Upami anjeun masihan idin anjeun luyu sareng Seni 6 Para. a GDPR, kami ngirimkeun alamat email anjeun ka Google. Anjeun bakal nampa email ti Ulasan Palanggan Google naros anjeun pikeun meunteun pangalaman anu mésér dina situs wéb kami. Rating anu anjeun kirimkeun teras bakal digabungkeun sareng rating kami anu sanés sareng ditingalikeun dina logo Ulasan Google Customer urang sareng dina dasbor Merchant Center urang. Rating anjeun ogé bakal dianggo pikeun rating penjual Google. Salaku bagian tina pamakéan ulasan Google, data pribadi ogé dikirimkeun kana server Google LLC. datang di AS.
Anjeun tiasa ngaleungitkeun idin anjeun iraha waé ku ngirim pesen ka jalma anu jawab pangolahan data atanapi ka Google.
Dina acara anu mindahkeun data pribadi jeung Google LLC. dumasar dina AS, éta boga Google LLC. Certified keur urang Éropa Data Protection Konvénsi "Privasi Shield", nu ensures patuh panyalindungan data EU nu aya. A sertipikat ayeuna bisa ditempo di dieu: https://www.privacyshield.gov/list
Anjeun tiasa mendakan langkung seueur inpormasi panyalindungan data Google aya hubungan sareng program Ulasan Palanggan Google dina tautan ieu: https://support.google.com/merchants/answer/7188525?hl=de
Anjeun tiasa maca langkung seueur inpormasi panyalindungan data tina rating penjual Google dina tautan ieu: https://support.google.com/google-ads/answer/2375474
16.4 Aplikasi pikeun pariwara padamelan ku email
Dina situs wéb kami, ayeuna kami ngosongkeun lowongan dina bagian anu kapisah, anu pihak anu kataji tiasa nerapkeun ku e-mail ka alamat kontak anu disayogikeun.
Supaya ditampi kana prosés panawaran, pamohon kedah masihan ka sadaya data pribadi anu diperyogikeun pikeun panilakan anu diciptakeun sareng émisi anu terasina sareng ditataan babarengan sareng aplikasi ku email.
Inpormasi anu dipikabutuh kalebet inpormasi umum ngeunaan jalma éta (nami, alamat, telepon atanapi pilihan kontak éléktronik), ogé buktina khusus pikeun syarat syarat anu dipikabutuh pikeun padamelan padamelan. Upami diperyogikeun, inpormasi anu aya hubunganana sareng kaséhatan ogé diperyogikeun, anu pikeun kapentingan panyalindungan sosial kedah dipasihkeun tinimbangan khusus ku ngalamar dina hal tenaga kerja sareng hukum sosial.
Iklan pakasaban masing-masing nunjukeun komponen mana anu aplikasi kedah dieusian dina kasus-kasus individu supados tiasa dipertimbangkeun sareng dimana komponén-komponén ieu kedah dikirim ku email.
Saatos nampi aplikasi anu dikirim nganggo alamat kontak email anu ditangtukeun, kami bakal ngahemat data ngalamar sareng ngitung éksklusif pikeun tujuan ngolah aplikasi. Pikeun naon pamundut anu timbul salami prosés ngolah, urang nganggo alamat email anu disayogikeun ku aplikasi ngalamar atanapi nomer telepon anu parantos ditangtukeun.
Dasar hukum pikeun ngolah ieu, kalebet ngahubungan pananyaan, nyaéta dasarna Art. 6 Para. b GDPR ditéang sareng Bagéan 1 (26) BDSG, upami prosés aplikasi dianggap salaku inisiasi kontrak padamelan.
Salaku kategori spésial data pribadi dina artos Art. 9 Para. 1 GDPR (e. Data kaséhatan sapertos inpormasi anu parah cacad) dipénta ti pelamar, ngolah lumangsung luyu sareng Art. 9 Para. b. GDPR, ku kituna urang tiasa laksana hak-hak anu timbul tina hukum tanaga gawé sareng hukum kaamanan sosial sareng perlindungan sosial sareng ngalaksanakeun kawajiban urang dina hal ieu.
Kumulatif atanapi Alternatipna, ngolah kategori data khusus tiasa ogé dumasar kana Art. 9 Para. 1 lit. h GDPR upami aranjeunna dianggo pikeun tujuan perawatan pencegahan kaséhatan atanapi ubar padamelan, pikeun nganalisis kamampuan ngalamar damel, pikeun diagnostik médis, kanggo perawatan atanapi pangobatan dina widang kaséhatan atanapi sosial atanapi pikeun administrasi sistem sareng jasa dina kasehatan atanapi bidang sosial anjeunna nuturkeun.
Upami, dina évaluasi anu ditétélakeun di luhur, pelamar henteu dipilih atanapi upami hiji pelamar ditarikna lamaranana, data-datana dikirimkeun ku email sareng sadaya korespondensi éléktronik kalebet email aplikasi asli bakal dipupus saatos bewara anu aya saatos 6 bulan panganyarna. Tungtung waktu ieu dumasar kana kapentingan sah urang pikeun ngajawab patarosan anu diteruskeun kana aplikasi sareng, upami perlu, dina tiasa nyayogikeun kawajiban kami pikeun nyayogikeun bukti tina peraturan ngeunaan perlakuan anu sami.
Dina hal aplikasi anu suksés, data anu disayogikeun bakal diolah dina dasar Art. 6 Para. 1 lit. b GDPR ditéang sareng Bagéan 26 (1) BDSG pikeun tujuan ngalaksanakeun hubungan padamelan.
16.5 - Peta Google
Dina situs wéb kami nganggo Google Maps (API) ti Google Ireland Limited, Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Irlandia ("Google"). Google Maps mangrupikeun jasa wéb pikeun mintonkeun peta interaktif (darat) pikeun mintonkeun inpormasi geografis. Ku nganggo jasa ieu, lokasi kami bakal ditingalikeun ka anjeun sareng perjalanan anu langkung gampang.
Pas anjeun nyayogikeun sub-halaman dimana Peta Google diintegrasikeun, inpormasi ngeunaan panggunaan wéb kami (sapertos alamat IP anjeun) dikirimkeun kana pangladén Google sareng disimpen di dinya, anu ogé tiasa dikirimkeun ka server Google LLC. datang di AS. Ieu lumangsung henteu paduli naha Google nyayogikeun akun pangguna yén anjeun parantos lebet atanapi naha aya akun pangguna. Upami anjeun log in ka Google, data anjeun bakal ditugaskeun langsung ka akun anjeun. Upami anjeun henteu hoyong profil anjeun ditugaskeun ka Google, anjeun kedah kaluar sateuacan aktipkeun tombol. Google nyimpen data anjeun (bahkan pikeun pangguna anu henteu lebet log) salaku profil panggunaan sareng ngaevaluasiana. Koléksi, neundeun sareng évaluasi dilaksanakeun saluyu sareng Art. 6 Para. f GDPR dumasar kana kapentingan sah sah Google pikeun nunjukkeun pariwara pribadi, panalungtikan pasar sareng / atanapi desain dumasar kana kabutuhan situs web Google. Anjeun ngagaduhan hak pikeun nyiptakeun profil pamaké ieu, tapi anjeun kedah ngahubungi Google pikeun laksana.
Dina acara anu mindahkeun data pribadi jeung Google LLC. dumasar dina AS, éta boga Google LLC. Certified keur urang Éropa Data Protection Konvénsi "Privasi Shield", nu ensures patuh panyalindungan data EU nu aya. A sertipikat ayeuna bisa ditempo di dieu: https://www.privacyshield.gov/list
Upami anjeun henteu satuju kana pangiriman data anjeun ka Google nalika ngagunakeun Google Maps, aya ogé pilihan anu leres mareuman layanan wéb Google Maps ku mareuman aplikasi JavaScript dina panyungsi anjeun. Google Map sahingga tampilan peta dina situs ieu teras tiasa dianggo.
Anjeun tiasa ningali istilah pamakean Google di https://www.google.de/intl/de/policies/terms/regional.html, istilah tambahan ngeunaan Google Maps tiasa dipendakan di https://www.google.com/intl /de_US/help/terms_maps.html
Inpormasi anu lengkep ngeunaan perlindungan data anu aya hubunganana sareng panggunaan Google Maps tiasa dipendakan dina situs web Google ("Kawijakan Privasi Google"): https://www.google.de/intl/de/policies/privacy/
Pikeun tingkat anu diperyogikeun sacara sah, kami ngagaduhan idin ka ngolah data anjeun anu dijelaskeun di luhur luyu jeung Art. 6 para. 1 lit. hiji DSGVO bray. Anjeun tiasa ngaluarkeun idin anjeun iraha waé kalayan pangaruh ka hareup. Pikeun laksana ditarikna anjeun, punten tuturkeun kamungkinan anu disebatkeun di luhur pikeun ngalakukeun bantahan.

17) hak jalma merhatikeun
17.1 Hukum panerapan data anu berlaku masihan hak panyalindungan data lengkep anjeun (inpormasi sareng hak campur tangan) ka jalmi anu tanggung jawab ngeunaan ngolah data pribadi anjeun, ngeunaan anu kami nginpokeun ka anjeun di handap ieu:
- Hak inpormasi saluyu sareng Art. 15 GDPR: Khususna, anjeun gaduh hak pikeun inpormasi ngeunaan data pribadi anjeun anu diolah ku kami, tujuan ngolah, kategori data data anu diprosés, panarima atanapi kategori panarima anu data anjeun parantos aya atanapi bakal diungkabkeun. jangka waktu neundeun rencana atanapi kriteria pikeun nangtoskeun jaman penyimpanan, ayana hak koreksi, ngahapus, larangan pangolahan, bantahan pikeun ngolah, fitnah ka otoritas pengawas, asal data anjeun upami kami henteu ngempelkeun ti anjeun. eksistensi putusan otomatis, kalebet profiling sareng, upami perlu, inpormasi anu bermakna ngeunaan logika aub sareng ruang lingkup anu mangaruhan anjeun sareng épéktina pikeun ngolah sapertos kitu, ogé hak anjeun pikeun dilaporkeun ngeunaan garansi numutkeun Art. 46 GDPR nalika data anjeun diteruskeun ka Nagara katilu aya;
- Hak pikeun dilereskeun saluyu sareng Art. 16 GDPR: Anjeun gaduh hak pikeun langsung koréksi data anu salah ngeunaan anjeun sareng / atanapi parantos ngalengkepan data anu lengkep anu disimpen ku kami;
- Hak ngahapus numutkeun Art. 17 GDPR: Anjeun gaduh hak pikeun ngahapus ngahapus data pribadi anjeun upami syarat Art. 17 Para. 1 GDPR dipiharep. Nanging, hak ieu teu aya khusus upami pamrosesan kedah laksana hak kabébasan ekspresi sareng inpormasi, pikeun ngalaksanakeun kawajiban hukum, alesan pikeun kapentingan umum atanapi negeskeun, latihan atanapi ngabela klaim hukum;
- Hak pikeun pangwatesan ngolah saluyu sareng Art. 18 GDPR: Anjeun gaduh hak pikeun nyuhunkeun wangenan pangolahan data pribadi anjeun, salami bener tina data anjeun, anu anjeun bantah, dicét, upami anjeun nolak mupus data anjeun kusabab pamrosésan data anu teu nampi sareng gantina. nyuhunkeun pangwatesan pikeun ngolah data anjeun upami anjeun peryogi data anjeun pikeun ngadegna, latihan atanapi mertahankeun klaim hukum, saatos urang henteu deui butuh data ieu saatos tujuanana parantos kacumponan atanapi upami anjeun parantos nyababkeun alesan kaayaan anjeun, salami teu pasti naha kami alesan sah lumaku;
- Hak inpormasi saluyu sareng Art. 19 GDPR: Upami anjeun parantos negeskeun hak koreksi, ngahapus atanapi pangwatesan pangolahan ngalawan jalmi anu tanggung jawab, anjeunna wajib ngadamel koréksi atanapi ngahapus data ieu ka sadaya panampi anu saha data pribadi ngeunaan anjeun parantos diungkabkeun. atanapi pikeun ngawatesan pamrosésan, kacuali ieu ngabuktikeun teu mungkin atanapi ngalibatkeun usaha anu teu saimbang. Anjeun gaduh hak dilaporkeun ngeunaan panarima ieu.
- Katukang pikeun portability data numutkeun Art. 20 GDPR: Anjeun gaduh hak nampi data pribadi anjeun anu anjeun parantos nyayogikeun kana format anu terstruktur, biasa sareng dibaca mesin atanapi nyuhunkeun pangiriman ka jalmi sanés, jawab anu henteu sacara teknisna ;
- Hak pikeun mupus idin anu dipasihkeun saluyu sareng Seni 7 Para. 3 GDPR: Anjeun gaduh hak pikeun ngahapus idin anjeun kana ngolah data iraha waé waktosna. Dina kagiatan panyabutan, kami bakal ngahapus data anu prihatin langsung, kecuali pamrosésan salajengna tiasa didasarkeun dasar anu sah pikeun diolah tanpa idin. Idin mundur henteu mangaruhan hukum na pamrosesan dumasar kana idin sateuacan ditarikna;
- Hak ngalaksanakeun keluhan anu saluyu sareng Art. 77 GDPR: Upami anjeun yakin yén ngolah data pribadi anjeun ngalanggar GDPR, anjeun gaduh hak ngalaksanakeun keluhan ku otoritas pengawas, khususna tanpa prasangka ka ubar administrasi atanapi keadilan lain. Anggota Nagara Bagian dimana anjeun, tempat anjeun damel atanapi tempat anu dituduh pelanggaran.
17.2 KANAK TO OBJEK
Lamun urang dina pertimbangan dipikaresep Anjeun data pribadi alatan kapentingan OVERRIDING urang di proses, anjeun gaduh katuhu AT istilah Sakur, alesan timbul OUT kaayaan maranéhna ditémbongkeun ngalawan ngolah konflik jeung pangaruh pikeun banding hareup.
Jieun katuhu make, urang eureun ngolah data DATA. Hiji pagawean tetep tapi ditangtayungan nalika urang wajib panyalindungan pantes Pareng pikeun ngolah bisa ngabuktikeun kapentingan maranéhanana, hak fundamental AND LIBERTIES OF timbangan OR IF ngolah penegak, latihan OR mertahankeun klaim légal fungsi.
Aya data pribadi Anjeun diolah ku AS langsung mail ka beroperasi boga hak, iraha wae ngalawan oposisi kana ngolah pribadi SUBJECT DATA réngsé pikeun kaperluan banding iklan misalna. Anjeun tiasa oposisi sakumaha ditétélakeun di luhur laksana.
Jieun katuhu make, urang eureun ngolah data DATA tujuan langsung iklan.

18) durasi ingetan data pribadi
Panjang ingetan data pribadi diukur dina dasar dasar légal relevan, maksud ngolah na - dimana lumaku - ogé dumasar kana periode ingetan statutory (pikeun période Contona, dagang na ingetan pajeg).
Dina ngolah data pribadi dina dasar idin eksplisit nurutkeun ka Art. 6 para. 1 hartina a DSGVO data ieu disimpen dugi baé merhatikeun wajib mundur idin-Na.
Aya perioda ingetan statutory pikeun data nu urus légal dina atawa urus légal kawajiban sarupa dina dasar Art. 6 para. 1 hartina b DSGVO diolah, data ieu anu rutin dihapus sanggeus béakna periode ingetan, disadiakeun anu sipatna henteu panjang pikeun minuhan kontrak atanapi kontrak hungkul perlu jeung / atawa persists bagéan kami euweuh minat sah dina panyimpenan salajengna.
Dina ngolah data pribadi dina dasar Art. 6 para. 1 hartina f DSGVO data ieu disimpen dugi baé merhatikeun téh nya kan handapeun Art. 21 para. 1 DSGVO, iwal bisa ngabuktikeun grounds sah compelling pikeun ngolah nu outweigh kapentingan, hak jeung kabebasan anu matuh data, atawa ngolah éta téh pikeun ngadegna, latihan atawa mertahankeun klaim légal.
Dina ngolah data pribadi pikeun tujuan pamasaran langsung dina dasar Art. 6 para. 1 hartina f DSGVO data ieu disimpen dugi baé merhatikeun téh nya kan handapeun Art. 21 para. 2 DSGVO.
Duanana salaku émbaran lianna di pernyataan ieu kaayaan processing husus disebutkeun, data pribadi disimpen bakal dihapus ku jalan, basa aranjeunna keur aya euweuh deui dipikabutuh pikeun tujuan pikeun nu maranéhanana dikumpulkeun atawa olahan sagala cara.