TM 4º piston 125ccm kumplit Di Carmine kalayan palapis balap TM 4º piston 125ccm kumplit Di Carmine kalayan palapis balap balap mora TM 4º piston kumplit 125cm Di Carmine kalayan balap palapis TM 4º piston lengkep (piston, ring piston khusus 0,8mm, piston pin, circlips) Artikel No. 2615 Beurat: 124g Tulisan No. 2662 Beurat: 115g Didamel di Itali Kualitas sareng kinerja piston sampurna pikeun balap. Mibanda makuta piston 4º. Éta nawiskeun performa anu saé pisan sareng tahan pisan kana detonasi. Lapisan disolida molibdenum na sareng liang pelumasan ngajantenkeun gesekan antara témbok silinder sareng piston diréduksi janten minimum ku lapisan sareng cincin piston 0,8 mm, anu hartosna piston masih gaduh sipat ngaji darurat. Salawasna pilih hiji ukuran piston langkung ageung! Jam 53,93, 53,94 dianggo!

TM 4º piston 125ccm kumplit Di Carmine kalayan palapis balap

€ 113,50
Aya sasayogian.
  • PANAHAMUKAN DI 1-4 DARI

  • 100% Kualitas

  • BAYARAN KAYU

TM 4º piston lengkep 125cm Di Carmine kalayan palapis balap

  • TM 4º piston kumplit (piston, ring piston khusus 0,8mm, piston pin, circlips)
  • Pasal No. 2615 beurat: 124g
  • Pasal No. 2662 beurat: 115g
  • Made in Itali

Kualitas sareng kinerja piston sampurna pikeun balap. Mibanda makuta piston 4º. Éta nawiskeun performa anu saé pisan sareng tahan pisan kana detonasi. Lapisan disolida molibdenumna sareng liang pelumasan ningkatkeun gesekan sahingga kinerja Gesekan di antara témbok silinder sareng piston diréduksi janten minimum ku lapisan sareng cincin piston 0,8 mm, anu hartosna piston masih gaduh sipat ngaji darurat.

Salawasna pilih hiji ukuran piston langkung ageung! Jam 53,93, 53,94 dianggo!

TM 4º piston lengkep 125cm Di Carmine kalayan palapis balap

  • TM 4º piston kumplit (piston, ring piston khusus 0,8mm, piston pin, circlips)
  • Pasal No. 2615 beurat: 124g
  • Pasal No. 2662 beurat: 115g
  • Made in Itali

Kualitas sareng kinerja piston sampurna pikeun balap. Mibanda makuta piston 4º. Éta nawiskeun performa anu saé pisan sareng tahan pisan kana detonasi. Lapisan disolida molibdenumna sareng liang pelumasan ningkatkeun gesekan sahingga kinerja Gesekan di antara témbok silinder sareng piston diréduksi janten minimum ku lapisan sareng cincin piston 0,8 mm, anu hartosna piston masih gaduh sipat ngaji darurat.

Salawasna pilih hiji ukuran piston langkung ageung! Jam 53,93, 53,94 dianggo!

Kami ngagantelkeun pentingna pikeun pangiriman gancang panggancangna barang-barang dina kaayaan anu sampurna. Kusabab ieu, urang ngan ukur ngandelkeun pangiriman ka jasa pangiriman anu dipercaya. Kami narékahan pikeun ngajaga waktu pangiriman gancang-gancang, umumna dina sababaraha dinten, waktos pangiriman dijamin hanjakalna teu mungkin kusabab sababaraha faktor.


Biaya pengiriman Jerman:

ti 200,00 EUR Pengiriman barang gratis kecuali pigura, sasis, motor, lengkep sareng kiriman anu kedah dikirim salaku barang anu hébat. Motors, chassis sareng kart lengkep kedah dibayar sateuacanna atanapi PayPal. Meuli dina akun sanés tiasa dilebetkeun. Nalika booking, 50% tina harga mésér kedah dibayar.

6,99 EUR dugi ka 30kg sateuacanna

Biaya pengiriman pikeun nagara-nagara ieu: EUR 22,00 ka 30kg sateuacanna, Paypal: (Bélgia, Bulgaria, Denmark, Estonia, Finland, Perancis, Yunani, Irlandia, Italia, Kroasia, Latvia, Lituania, Luksemburg, Malta, Belanda, Austria, Polandia , Portugal, Romania, Swédia, Slowakia, Slovenia, Spanyol, Républik Céko, Hungaria, Inggris, Siprus)

Waragad pengiriman pikeun nagara-nagara ieu 39,00 EUR dugi ka 30kg plus kertas pabean: Albania, Andorra, Armenia, Azerbaijan, Bosnia & Herzegovina, Georgia, Islandia, Kazakhstan, Kosovo, Liechtenstein, Makédonia, Moldova, Monaco, Montenegro, Norwegia, Rusia, San Marino , Swiss, Sérbia, Turki, Républik Turki, Siprus Kalér, Ukraina, Bélarus, Kota Vatikan, Kapuloan Faroe, Guernsey, Pulo Man, Jersey


Kami nampi padika pembayaran di handap ieu: Pembayaran sateuacanna, kas pengiriman, PayPal, VISA, VISA Electron, Giropay, MasterCard, American Express, Diners Club International, SWIFT, Check

AYEUNA Anyar: mapay akun!

Mesen gampang dina akun sareng mayar ngan upami anjeun nampi barang. Urang ngolah pameseran kana akun via PayPal. Nalika ngagaleuh ku invoice, jumlahna tiasa diperyogikeun salami 14 dinten nampi invoice. Invoice bakal dikaluarkeun nalika ngirim.

kaunggulan:

- Mimitina barang, teras artos - panyalindungan ngalawan barang anu goréng sareng anu henteu ditangtukeun
- Perlindungan data - Perlindungan 100% ngalawan nyalahgunakeun akun atanapi data kartu kiridit
- Resi langkung gancang barang - Henteu aya waktos nungguan transaksi