TM datar handap piston 125ccm kumplit Di Carmine kalayan palapis balap TM datar handap piston 125ccm kumplit Di Carmine kalayan palapis balap balap mora Piston dasar handap TM kumplit 125cm Di Carmine kalayan palapis balap TM piston handap datar kumplit (piston, cincin piston khusus 0,8mm, pin piston, bunderan) Beurat: 125g Didamel di Itali Piston na kualitatif sareng performa sampurna pikeun panggunaan balap. Éta ngagaduhan makuta piston datar Éta kedah disetir ku ruang pembakaran jinis FH. Ieu nawiskeun kinerja anu saé pisan sareng tahan pisan kana detonasi. Kusabab palapis disolphida molibdenum na sareng liang pelumasan, gesekan sahingga kinerja naék Gesekan antara témbok silinder sareng piston diréduksi janten minimum ku lapisan sareng cincin piston 0,8 mm sareng piston masih gaduh sipat ngaji darurat. Salawasna pilih hiji ukuran piston langkung ageung! Jam 53,93, 53,94 dianggo!

TM datar handap piston 125ccm kumplit Di Carmine kalayan palapis balap

€ 113,50
Aya sasayogian.
  • PANAHAMUKAN DI 1-4 DARI

  • 100% Kualitas

  • BAYARAN KAYU

TM datar flask handapeun lengkep 125cm Di Carmine kalayan palapis balap

  • Piston dasar handap TM kumplit (piston, cincin piston khusus 0,8mm, pin piston, circlips)
  • Gewicht: 125g
  • Made in Itali

Kualitas sareng kinerja piston cocog pikeun balap. Mibanda makuta piston datar anu nawiskeun performa langkung saé, utamina dina kisaran kecepatan tengah. Éta kedah disetir ku ruang pembakaran FH jinis. Éta nawiskeun performa anu saé pisan sareng ogé ekstrim Tahan ka detonasi. Kusabab lapisan disulphide molibdenum na sareng liang pelumasan, gesekan sahingga kinerja naék. Gesekan antara témbok silinder sareng piston diréduksi janten minimum ku lapisan sareng cincin piston 0,8 mm sareng piston masih ngagaduhan sipat ngajalankeun darurat.

Salawasna pilih hiji ukuran piston langkung ageung! Jam 53,93, 53,94 dianggo!

TM datar flask handapeun lengkep 125cm Di Carmine kalayan palapis balap

  • Piston dasar handap TM kumplit (piston, cincin piston khusus 0,8mm, pin piston, circlips)
  • Gewicht: 125g
  • Made in Itali

Kualitas sareng kinerja piston cocog pikeun balap. Mibanda makuta piston datar anu nawiskeun performa langkung saé, utamina dina kisaran kecepatan tengah. Éta kedah disetir ku ruang pembakaran FH jinis. Éta nawiskeun performa anu saé pisan sareng ogé ekstrim Tahan ka detonasi. Kusabab lapisan disulphide molibdenum na sareng liang pelumasan, gesekan sahingga kinerja naék. Gesekan antara témbok silinder sareng piston diréduksi janten minimum ku lapisan sareng cincin piston 0,8 mm sareng piston masih ngagaduhan sipat ngajalankeun darurat.

Salawasna pilih hiji ukuran piston langkung ageung! Jam 53,93, 53,94 dianggo!

Kami ngagantelkeun pentingna pikeun pangiriman gancang panggancangna barang-barang dina kaayaan anu sampurna. Kusabab ieu, urang ngan ukur ngandelkeun pangiriman ka jasa pangiriman anu dipercaya. Kami narékahan pikeun ngajaga waktu pangiriman gancang-gancang, umumna dina sababaraha dinten, waktos pangiriman dijamin hanjakalna teu mungkin kusabab sababaraha faktor.


Biaya pengiriman Jerman:

ti 200,00 EUR Pengiriman barang gratis kecuali pigura, sasis, motor, lengkep sareng kiriman anu kedah dikirim salaku barang anu hébat. Motors, chassis sareng kart lengkep kedah dibayar sateuacanna atanapi PayPal. Meuli dina akun sanés tiasa dilebetkeun. Nalika booking, 50% tina harga mésér kedah dibayar.

6,99 EUR dugi ka 30kg sateuacanna

Biaya pengiriman pikeun nagara-nagara ieu: EUR 22,00 ka 30kg sateuacanna, Paypal: (Bélgia, Bulgaria, Denmark, Estonia, Finland, Perancis, Yunani, Irlandia, Italia, Kroasia, Latvia, Lituania, Luksemburg, Malta, Belanda, Austria, Polandia , Portugal, Romania, Swédia, Slowakia, Slovenia, Spanyol, Républik Céko, Hungaria, Inggris, Siprus)

Waragad pengiriman pikeun nagara-nagara ieu 39,00 EUR dugi ka 30kg plus kertas pabean: Albania, Andorra, Armenia, Azerbaijan, Bosnia & Herzegovina, Georgia, Islandia, Kazakhstan, Kosovo, Liechtenstein, Makédonia, Moldova, Monaco, Montenegro, Norwegia, Rusia, San Marino , Swiss, Sérbia, Turki, Républik Turki, Siprus Kalér, Ukraina, Bélarus, Kota Vatikan, Kapuloan Faroe, Guernsey, Pulo Man, Jersey


Kami nampi padika pembayaran di handap ieu: Pembayaran sateuacanna, kas pengiriman, PayPal, VISA, VISA Electron, Giropay, MasterCard, American Express, Diners Club International, SWIFT, Check

AYEUNA Anyar: mapay akun!

Mesen gampang dina akun sareng mayar ngan upami anjeun nampi barang. Urang ngolah pameseran kana akun via PayPal. Nalika ngagaleuh ku invoice, jumlahna tiasa diperyogikeun salami 14 dinten nampi invoice. Invoice bakal dikaluarkeun nalika ngirim.

kaunggulan:

- Mimitina barang, teras artos - panyalindungan ngalawan barang anu goréng sareng anu henteu ditangtukeun
- Perlindungan data - Perlindungan 100% ngalawan nyalahgunakeun akun atanapi data kartu kiridit
- Resi langkung gancang barang - Henteu aya waktos nungguan transaksi